· Contacte
· On som
· Qui som
Av. Palau Rabassó, 18
43700 El Vendrell
Tel. 877 05 69 21
e3004803@xtec.cat
Cerca:
 
             
Aparadors de Nadal<-- tornar

Fábrica de joguines del Pol Nord

En aquesta ocasió vam decidir crear en l’aparador una fàbrica de joguines, representant l’ inici de l’ il·lusió que crea el Nadal.

Aquest aparador simula la fàbrica de joguines del Pare Noel en el Pol Nord. Comença amb la bústia recollint les cartes per fer-les arribar al Pare Noel, el circuit està tot il·luminat i té moviment. Les caixes de regals fan un recorregut gràcies a la cinta transportadora, fins arribar als elfs que les manipulen i acaben en la bossa de joguines del Pare Noel per a ser després repartits per als nens.

Volem agrair la col·laboració de Xavier Garcia del departament de tecnologia per la seva ajuda a l’hora de fer la cinta transportadora.

Eva Carrascosa, Yasmina El Jarroudi, Rebeca Tamayo, Cristian LebrónL'interior del Nadal

Hem representat l’interior de una casa en època nadalenca amb tots els seus accessoris com els mitjons típics del Pare Noel, el pessebre, els regals, les serpentines i les llums. Tot això, juntament amb un arbre invertit per tal de donar-li originalitat al aparador.


Yassin, Abdel, Osama i AlbertNits nadalenques

Ens hem inspirat en les nits de Nadal, perquè és una de les coses més boniques del Nadal hem posat un ninot de neu inspirant-nos en la neu.  sabent que en Nadal tothom juga amb la neu, també hem posat un lluna envoltada d'estrelles per representar més la nit ja que ala majoria de les persones els agrada gaudir d'una bona vista d'estrelles i de fons la lluna plena.PLUJA D’ESTRELLES NADALENQUES

Amb aquest aparador hem volgut transmetre l’essència del nadal orientat en un paisatge al aire lliure on el material utiIitzat ha estat reciclat. El color predominant de l’aparador és el vermell ja que és un un color emblemàtic per aquesta festivitat. Hem volgut destacar l’arbre posat en una posició central decorat amb ornaments de varis colors on hi destaca l’ estrella de cotó groc. Seguidament hem posat diferents regals i al costat d’ells, un caga-tió,  fent referència a la tradició catalana.


Judith Figueras , Somaya Zarrouk , Hajar Bakali , Aicha Jaouar

 
[Amb el sistema Edugestió de Duma Interactiva]